Hypor Maxter

Hypor Maxter – A legtöbb sertéshús a legkisebb költséggel

 

maxter

A leggyorsabb gyarapodás

Ez a kivételes fajtatiszta Piétrain vonal az alacsony termelési költséget és a magas jövedelmezőséget egyesíti magában. A Hypor Maxter utódai magas takarmányfelvételükről, kitűnő takarmányértékesítési hatékonyságukról, gyors testtömeg-gyarapodásukról, kiemelkedő homogenitásukról és magas színhúsarányú vágott testükről ismertek. A kiegyensúlyozott tenyésztésre való összpontosításunk jobb minőségű, könnyebben kezelhető sertéseket eredményez a fialástól az vágásra értékesítésig. Ha az Ön számára a legfontosabb célok a hatékony takarmányhasznosítás, a kapacitások hatékony kihasználása és a nagy színhúshozam, a Hypor Maxter a választandó kan.

Hypor Maxter

A világ leggyorsabb testtömeg-gyarapodású Piétrain sertése

A Hypor Maxter kivételesen nagy színhúsarányának, kiemelkedő hatékonyságának és rendkívül gyors testtömeg-gyarapodásának köszönhetően széles körben sikeressé vált az árutermelésben.

Nagy takarmányhasznosítási hatékonyság

A Hypor továbbra is folyamatosan javítja a takarmányértékesítés hatékonyságát a Maxter vonalnál és minden más termékénél egyaránt – ennek eredményeképpen a vágósertések hatékonyabban és kisebb költségráfordítással állíthatók elő az árutermelő gazdaságokban.

Nagy színhúshozam-arány

Ma már nem kell feláldozni a növekedési erélyt és az egységességet a nagy színhúshozam érdekében. A Hypor Maxter Piétrain gyorsan és hatékonyan gyarapodó és a testtömeg tekintetében egységes hízósertéseket állít elő, melyek megfelelnek a legigényesebb húsfeldolgozó üzemek színhúsarányra vonatkozó magas követelményeinek is.

Az egységesség tekintetében „osztályelső”

Ha már a születés után csak minimális mértékűek az élősúlybeli különbségek, ez segít minimalizálni az élősúly szórását a hizlalás végén. A Hypor Maxter utódai a születéstől az értékesítésig egységesek a szervezeti felépítés és az élősúly tekintetében.

HAL (stressz-) génre negatív

A stressz-génre negatív sertések kevésbé hajlamosak a vágás előtti stresszre, a hizlalás késői szakaszában és a szállítással összefüggésben bekövetkező elhullásra, valamint az olyan húsminőségi hibákra, mint a PSE (sápadt, puha, vizenyős) hús.