Hypor Magnus

Hypor Magnus – A legjobb minőségű sertéshús a legkisebb költséggel

 

magnus

A legjobb minőségű sertéshús

A Hypor Magnus kitűnő minőségű sertéseket és kitűnő minőségű sertéshúst állít elő, így az ágazat minden szereplőjének igényeit kielégíti a sertéstartó gazdától a fogyasztóig. A Hypor Magnus keresztezett sertések robusztusak, ellenállóképesek és könnyen kezelhetők, emellett gyors, egységes és hatékony testtömeg-gyarapodást mutatnak. A Hypor Magnus keresztezett sertések húsa egységesen kitűnő minőségű, jól márványozott, természetesen porhanyós és kitűnő víztartó képességű. A Hypor Magnus az ideális kan az olyan rendszerek számára, ahol a környezeti feltételek nem optimálisak, illetve ahol magasak a sertéshús minőségével kapcsolatos elvárások.

Hypor Magnus

A legnagyobb növekedési erély az egész ágazatban

A Hypor Magnus a növekedési erély tekintetében Észak-Amerikában az első számú terminál apaállat, amely a nagyobb értékesítési súlyt rövidebb idő alatt elérő hízósertéseket produkál.

Egységesség a születéstől az értékesítésig

Ha már a születés után csak minimális mértékűek az élősúlybeli különbségek, ez segít minimalizálni az élősúly szórását a hizlalás végén. A Hypor Magnus ivadékai a születéstől az értékesítésig egységesek a felépítés és az élősúly tekintetében.

Jó ellenálló képességű, a tartási körülményekkel szemben viszonylag igénytelen sertések

Mivel a szelekciós munka során mi a funkcióra, a szívósságra és a robusztusságra összpontosítottunk, a Hypor Magnus a tökéletes választás azon rendszerek számára, ahol egészségügyi, környezeti vagy munkaerő-ellátottsági problémák fordulnak elő.

Nagy színhúsarány és hatékony hústermelő képesség

A Hypor Magnus kanokat a magas színhúsarányú, nagy vágósúlyú hízósertések hatékony előállítására szelektálták, mivel csökkenthetők a termelési költségek és növelhető a jövedelem.

Egységes, kitűnő minőségű sertéshús

Ágazatunk hosszú távú sikeressége érdekében kulcsfontosságú, hogy a húsfeldolgozó üzemeket és a kereskedőket egységesen kitűnő minőségű sertéshússal lássuk el. A Hypor Magnus következetesen kitűnő étkezési tulajdonságokkal rendelkező – márványozottabb, kisebb csepegési veszteségű és kedvezőbb pH-jú – sertéshúst állít elő.